spot_imgspot_img

Threads start met testen van swipen van content

Threads introduceert een innovatieve manier voor gebruikers om hun interesse in content aan te geven door middel van swipegebaren. De functie is momenteel in testfase en beschikbaar voor een selecte groep gebruikers.

Threads swipe van content

Het is net als Tinder, maar dan voor de inhoud. De nieuwe zijwaartse gebruikersinterface op Threads stelt gebruikers in staat om met eenvoudige swipe-bewegingen aan te geven of ze meer of minder van bepaalde inhoud in hun feed willen zien.

Dating-App

Met de swipe-functionaliteit kunnen gebruikers op een manier die vergelijkbaar is met dating-apps aangeven of ze de content waarderen of niet, door naar links of rechts te vegen.

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, de oprichter van Meta, kondigt de nieuwe swipe-functie op Threads aan. Gebruikers kunnen met deze functie gemakkelijk aangeven welke content ze willen zien in hun feed.

De concurrent van X

Meta introduceerde Threads vorig jaar als concurrent van X. De app, die gebruikers zich kunnen aanmelden via hun Instagram-account, heeft al een stevige gebruikersbasis, met recentelijk 829.000 gebruikers alleen al in Nederland.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
4.5 °
0.6 °
91 %
2.5kmh
14 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
5 °
spot_imgspot_img