spot_imgspot_img

Apple lanceert een nieuwe firmware-update voor AirTag

Apple lanceert vandaag een langverwachte update voor AirTag-firmware, de eerste sinds oktober. Maar wat is er precies veranderd? Hier leest u hoe u de nieuwe versie kunt controleren.

Wat zit er in de nieuwe update?

De nieuwe versie van de AirTag-software, met buildnummer 2A73 en firmwareversie 2.0.73, markeert een stijging ten opzichte van de vorige versie 2.0.61. Deze laatste versie werd in oktober uitgebracht met “bugfixes en andere verbeteringen”.

Release-notities ontbreken

Hoewel de update wordt uitgerold, blijven details over wat er nieuw is in versie 2.0.73 schaars. Apple’s ondersteuningsdocumenten zijn nog niet bijgewerkt om de release van vandaag te bespreken.

Hoe controleert u uw firmwareversie?

Het proces voor het controleren van uw AirTag-firmware is niet meteen duidelijk. Hier is hoe u het doet: Open de Zoek mijn app op uw iPhone, ga naar het tabblad ‘Items’, selecteer uw AirTag en tik op de naam ervan. Daar ziet u het serienummer en de firmwareversie.

Hoe krijgt u de update?

Als uw AirTag niet aangeeft dat deze is bijgewerkt, kunt u de update niet handmatig forceren. Zorg ervoor dat uw AirTag binnen het bereik van uw iPhone is en laat het automatisch bijwerken.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
4.5 °
0.6 °
91 %
2.5kmh
14 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
5 °
spot_imgspot_img